hűtőfolyadék

A fagyálló hűtőfolyadék a téli hónapokban is jól teljesít

A gépjárműve vagy esetleg a gépjárművei belső égésű motorjában működés közben igen magas hő keletkezik. Amennyiben nem alkalmaz elegendő hűtőfolyadék készítményt, a járművek motorja nem tud megfelelően működni. Ajánlatos fagyálló terméket használni, mivel ezzel télen, a kemény fagyok idején sem lesz gond.

A hungarolube.hu webáruházban, a kenőanyagok mellett számos hűtőfolyadék is rendelkezésre áll, mégpedig olyan elismert gyártóktól, mint amilyen az Evox, a Prelix és az Alycol. Ezek a termékek olyan helyekről vezetik el a hőt, amik kritikusnak számítanak. A speciális összetételű folyadékok elsődleges szerepe, hogy biztosítsák a motornak és az alkatrészeinek a megfelelő hőmérséklet szabályozását, de emellett ellátják a korrózió elleni védelmet is.

A jelenleg forgalomban lévő fagyálló változatok 30-35 Celsius fokig biztosítanak fagyállóságot, a hozzájuk adott etilén-glikolnak köszönhetően. A hűtőfolyadék kiválasztásakor épp ezért figyelni kell arra, hogy az Ön által megfelelőnek ítélt készítményt tartalmazza ezt az összetevőt is.