A fedőlakk használata elengedhetetlen

A műköröm készítés ma már egyszerűbb, mint valaha, ugyanis olyan profi eszközök állnak rendelkezésre, hogy szinte magától születnek meg a szép körmök. Ugyanakkor megvan, hogy pontosan mit és milyen sorrendben kell használni, ettől pedig nem szabad eltérni, mert akkor nem lesz tökéletes a végeredmény.

Például a fedőlakk csak utolsó lépésként kerül felvitelre, de ha elhagyja, akkor nem lesz szép sima a felület és a tartósság terén is lesznek kivetnivalók. Tehát, ha most szerzi be az első műköröm építő szettjét, akkor egyebek mellett, feltétlenül fordítson figyelmet a fedőlakk kiválasztására is.

Bár csak részletkérdésnek tűnik, fontos szereppel bír a folyamat teljes egészében, valamint a kész munka minőségét illetően is. A www.gellakk.com oldalon többféle fedőlakk is megtekinthető, így igényei szerint választhatja ki azt a verziót, amelyikkel dolgozni fog. Arra azonban figyeljen oda, hogy kompatibilis legyen a többi alapanyaggal, mert nem minden fedőlakk használható az összes építőzselével és díszítőelemmel együtt.