gyerek karóra

A gyerek karóra fontos kiegészítő a csöppségeknek

Minden szülő életében elérkezik az idő, amikor a picik egyre inkább a felnőttek viselkedését akarják utánozni. A gyerek karóra csak a kezdet szokott lenni, viszont a legtöbb fiatal büszkén mutogatja a csuklóját, amivel pont úgy néz ki, mint anya vagy apa. A gyerekméret úgy van kifejlesztve, hogy ne essen le a kezükről az óra, bár egyéb tulajdonságokra is érdemes figyelni.

Jó példa erre a vízálló tulajdonság. Nem érdemes olyan órát venni, ami a vízben tönkremegy, mivel a fiatalok biztosan be fogják tenni a csap alá és fürdéshez is elfelejtik lecsatolni. Azok a legjobb órák, amiket a medencében is nyugodtan hordhatnak.

Tény és való, hogy ennek a korosztálynak nem kell figyelni az időt, de ha saját órájuk van, akkor idősebbnek képzelhetik magukat. A picik mindig arra vágynak, hogy egyedül hozhassák meg a fontos döntéseket, úgyhogy a gyerek karóra megteszi első lépésnek. Amennyiben minőségi gyerek karórát választunk, akkor a testvérek tovább örökölhetik azt és sokkal tovább fogja bírni a gyűrődést.