immobilizer javítás

Immobilizer javítás rövid időn belül

Mi van az olyan helyzetekben, amikor bár a kulcs a kezünkben és megfelelően passzol az indító, de elfordításra mégsem indul a motor? Ilyen esetekben, jó eséllyel az indításgátló az, ami elromlott. Az immobilizer javítás tehát elengedhetetlen, amennyiben ebbe a helyzetbe kerülünk. Az 1995 óta gyártott járművekbe már alapból beszerelnek egy speciális csipet, ami csak akkor indítja el a motort, ha megkapja a jelet.

Az indító és a kulcs tehát összeköttetésben van egymással nemcsak mechanikai úton. Az immobilizer javítás olyan helyzetekben kerül előtérbe, ha véletlenül megsérül ez a kapcsolat. Legyen az egy elemcsere, esetleg véletlen ütődés, aminek hatására az adó kimozdul a helyéről, máris ilyen kellemetlen szituációba kerülhetünk.

Szerencsére a profi szakembereknek az immobilizer javítás nem jelent semmilyen gondot. Amennyiben felmerül a probléma, akkor az autokulcsmasolas.com oldalon megtaláljuk azt a hozzáértő segítséget, akire támaszkodhatunk. Egy gyors telefonhívást követően, hamarosan megérkezik az a mesterember, akinek az immobilizer javítás minden trükkje a kisujjában van.