falfestékek

A legtrendibb falfestékek egy helyen

A lakásfelújítás a belső tér színeinek megújításával kezdődik. De nem mindenki tudja, hogy milyen falfestékek a legalkalmasabbak a tökéletes eredmény eléréséhez. Nekik szeretnénk néhány hasznos ötletekkel és tippel szolgálni.

Válasszon ki néhány Önnek tetsző képet az újságokból vagy az internetről! 5-6 lehetőség közül könnyen dönthet az általános stílusról és színről. Képzelje el, milyen szobában érezné kényelmesen magát! Vannak, akik élénk és vidám falfestékekre vágynak, mások szeretik a semleges bézs vagy szürke árnyalatokat.

Nincs értelme az egész házat ugyanolyan színűre festeni, de a helyiségeknek összhangban kell lenniük egymással. Használja a legegyszerűbb kombinációt, vagyis válassza egyetlen színnek a különböző árnyalatait a helyiségekhez!

A falak a helyiségek belső terének hátterét képezik, ezért ha kifejezővé akarja tenni a szoba enteriőrjét, akkor pasztellszíneket kell választania. Ha a szoba eléggé sötét vagy az északi oldalon található, akkor jobb, ha a világos falfestékek mellett dönt.