Makita vésőkalapács

Makita vésőkalapács vésési tevékenységekhez

Mindig jó, ha kéznél van néhány szerszámgép a háztartásunkban is, hiszen soha nem lehet tudni, mikor lesz szükség rájuk egy kis barkácsolás, javítás alkalmával vagy kisebb szerelési munkálatokhoz.

Nem kell rögtön mestert hívni minden aprósághoz! Egy kis leleményességgel elég sok pénzt megtakaríthatunk magunknak. A Makita vésőkalapács hétköznapinak egyáltalán nem mondható szerszám, így nem biztos, hogy ezt kellene megvásárolnunk az otthonunkba.

Egészen más a helyzet, ha a szakmánk egyik hiányozhatatlan kelléke. A Makita vésőkalapács bármilyen vésési tevékenységekhez kiváló eszköz, emellett épület- vagy helyiségrészek bontásakor is jól jöhet. A termék szuper ár-érték arányban férhető hozzá a keziszerszamshop.hu internetes áruházban.

A Makita vésőkalapács kéziszerszámnak minősül, mégsem mondható gyerekjátéknak az alkalmazása, mert rendesen bele kell kapaszkodni az igencsak erőteljes gépezetbe. Mindazonáltal a maximális mértékig csillapítva van a felhasználó felé az ütőereje, emiatt kisebb szünetekkel, órákon keresztül dolgozhatunk vele.