absolut vodka

Absolut vodka ízesített változatokban is

Ez az ital a fagyos Svédország alkoholos látványossága. Az Absolut vodka 14 ízváltozatból álló kínálatát az egész világ szereti és értékeli. Ez a legmagasabb és leguniverzálisabb minőség, aminél az ár teljesen lényegtelen. Annál is inkább, mert a webáruházunk által kínált árlista a márka presztízse, az ital minősége és a jelenlegi gazdasági feltételek közötti tökéletes kompromisszum eredménye.

Egy dologban minden vásárlónk biztos lehet: az általunk kínált árak rendkívül vonzóak, különösen azon cégek palackjainál, amelyekkel már évek óta együttműködünk, mint például az Absolut vodka esetében. A különféle fajták között érzékelhető különbség van. Jó példája ennek az Absolut vodka körteízű változata. Egy palack ára az űrtartalomtól függ, de azt tudni kell, hogy a hagyományos 0,7 literes kiszerelés egyáltalán nem drágább, mint más édes vodkák.

A körtés Absolut vodka népszerű azok körében, akik szeretik a színes és ízesített szeszesitalokat. Meghatározó jellemzője a meglehetősen vastag, nehéznek tűnő palack. Mindenképpen próbálja ki, ha szereti a körte ízét!