Api Life Var impregnált csík

Api Life Var impregnált csík atkák ellen

A szorgos méheket ugyanúgy védeni kell a betegségektől, mint az összes háziállatot, hiszen csak egészségesen tudják hatékonyan végezni a munkájukat. Mézelő méheknek való az Api Life Var impregnált csík, ami természetes megoldást jelent a varroa atkák elleni védekezésben. Ez az egyetlen olyan állatgyógyszer, amiben négyfajta illóolaj egyesített keveréke fedezhető fel. Van benne timol, eukaliptusz, mentol és kámfor illóolaj. Bármilyen méhészetben használható az Api Life Var impregnált csík, különböző éghajlati viszonyok között is.

Egyszerűen, gyorsan alkalmazható, nincs rezisztencia, sem pedig maradványanyag-tartalom a mézben. Azonos adagolást tesz lehetővé minden kerettípusú kaptárhoz. Tavasztól őszig használható, az ideális hőmérsékleti tartomány 20-25, az alkalmazási pedig 15-30 C-fok. Az Api Life Var impregnált csík megvehető az erista.hu webes üzletből, aminek felületén elolvasható az is, hogy miként kell használni a terméket. Ez a Nemzeti Programban támogatott állatgyógyászati készítmény.

Kezelés után jó az Api Herb

Még alapos gondoskodás mellett is előfordul, hogy a méhecskék megbetegednek és kezelésre szorulnak. Nosema apis és ceranae fertőzöttség kiegészítő kezelésére szolgáló optimális készítmény az Api Herb. A produktum szárított növényi aromaanyagokat, természetes aromákat, különböző vitaminokat és dextrózt tartalmaz. Javítja a nozémával érintett méhek kondícióját, megkönnyíti a beteleltetést, továbbá az állategészségügyi kezelést követően, energizáló hatást fejt ki. Akkor használható az Api Herb, amikor a külső hőmérséklet meghaladja a 10 fokot, tehát tavasszal és ősszel.

A pontos adagolása megismerhető a weblapon, amit feltétlenül be kell tartani. A készítmény igazán kedvező áron kerülhet a birtokunkba és a megrendelésének menete szintén egyszerű. Az Api Herb 40 grammos kiszerelésben vásárolható meg a webáruházból, 1 dobozban 10 csomag található. Keresse fel ezt az online üzletet, ha minőségi termékek megvételét tervezi! Gondoskodjon Ön is a legjobban a méhekről, hogy azok minél több mézzel tudják megajándékozni!