akkus lombszívó

Az akkus lombszívó csodákra képes!

Minden évben beköszönt az őszi időszak, ami gyönyörű lombhullásra ösztönzi a természetet. Valóban csodálatos jelenség, de azért okozhat némi fejtörést, így itt az ideje megismerni az akkus lombszívó készüléket! Ahogy a neve is hűen tükrözi, egy beépített akkumulátor segítségével percek alatt és rendkívüli hatékonysággal lehet a felesleges, valamint már lehullott leveleket eltávolítani a talajról.

Mi sem hangzik egyszerűbben, mint fáradság és hajolgatás nélkül, de mégis sikeresen összetakarítani a rengeteg falevelet?! Szerintünk az akkus lombszívó határozottan kitűnő találmány, mivel a kertekben, térkövön, füves területeken, illetve az utcán is megállja a helyét a munkában.

Technikai jellemzőkben a szénkefementes motor az, ami igazán fontos tényező. Remek teljesítmény, kézreálló fogás, valamint alacsony zajszint jellemzi bármelyik modellt. A különféle kiegészítő fejek és kellékek csak még jobbá teszik az akkus lombszívó használatát. Igazi álom vele a munka, mivel valóban sokat adhat az őszi levélgyűjtés, eddig nem túl kellemes pillanataihoz.