esernyő

Viharokkal dacoló esernyő

Nem létezik olyan ember, aki életében legalább egyszer ne ázott volna bőrig a váratlan zivatar miatt, ami akkor igazán bosszantó, ha előre felkészülünk a záporra. Viszont, egy kiváló minőségű, szélállóságban remekelő esernyő garantáltan nem hagy cserben, a legviszontagságosabb időjárási viszonyok között sem.

A Táskagaléria webshopban, az ebbe a termékkategóriába csupa masszív vázszerkezetű modell tartozik, vagyis erős szélben sem törik el, legfeljebb kifordul és egy határozott mozdulattal visszafordítható.

A szóban forgó online bolt kínálatában manuális, félautomata – azaz gombnyomással nyíló és kézzel összecsukható –, valamint teljesen automata esernyőt is találunk. Egy külön kategória a rendkívül rugalmas és strapabíró acélszerkezetű ernyő, aminek a szavatossági ideje nem kevesebb, mint 5 év.

Bármelyik termékcsoport mellett is döntünk, szebbnél-szebb modellek állnak a rendelkezésünkre, egy pöttyös, virágos vagy éppenséggel tűzpiros esernyő pedig a legzordabb, viharos napokat is képes megszépíteni.