babaváró ajándék

Babaváró ajándék, avagy új hagyomány a tengerentúlról

Nincs is annál meghatóbb és szívet melengetőbb pillanat, amikor a kis jövevény végre megszületik, a boldog szülők és az izgatott rokonság legnagyobb örömére. Amint azt a régi szokás is tartja, a családot illik rokonként, barátként meglátogatni, természetesen, amint letelt a hathetes gyermekágyas időszak.

Amerikában, sőt, már hazánkban is a gyerek megszületése előtt nagyobb bulit rendeznek, a babaváró ajándék pedig kötelező kelléke a kellemes összejövetelnek. A babaváró ajándék, amint azt a neve is kitűnően érzékelteti, azt az izgatott várakozást és örömteli eseményre való felkészülést hivatott szimbolizálni, ami a pici érkezésével jár együtt.

Ahogy azt a tengerentúli anyukáktól ellestük, a magyar hölgyek is nagy ünnepséget csapnak a várandóságuk 7-8-ik hónapjában, ahová a szűk baráti kört és természetesen a családtagokat is meghívják. Az ünnepség keretén belül finomakat esznek és isznak, a téma pedig a szülés csodája körül forog.

Abban az esetben, ha hivatalosak vagyunk a bulira, babaváró ajándékot is illik vinni. A babaváró ajándék lehet bármi, ami a kisded körüli teendők elvégzését segíti, de az anyukák a higiéniás szereknek, különösen a pelenkának és az édes babaruháknak örülnek a legjobban.

A babaváró ajándék átadásával kifejezzük a jókívánságainkat és biztosítjuk a leendő édesanyát, ránk bátran számíthat, ha egy kis segítségre vagy jó tanácsra van szüksége. Nincs ötlete, hogy mit adhatna? A babaváró ajándékok gazdag választékát találja, ha meglátogatja a Pindurka Bababolt honlapját.