összecsukható kerékpár

Gyakran előnyös az összecsukható kerékpár

Nagyon sok olyan egyedi bringa van, ami elnyerheti a tetszésünket, de ezek közül némelyik a megszokottnál is több előnnyel rendelkezik. Az összecsukható kerékpár elnevezése már sejteti, hogy valami sajátos képességgel rendelkezik a termék. Ez valójában így van.

A sajátos kialakítás révén a váz könnyedén összehajtható, mindenféle szerszám használata nélkül, valamint a kormány is elmozdítható a helyéről. Mindennek a lényege, hogy ilyen formában az összecsukható kerékpár kis helyet foglal el. Kényelmesen betehető a kocsi csomagtartójába vagy a tömegközlekedési eszközökön is elfér probléma nélkül.

A társasházban élőknek kimondottan hasznos közlekedési eszköz, hiszen esténként könnyedén felvihető a sokadik emeletre és így elejét vehetjük az eltulajdonításának. Vége a lépcsőházban történő tárolásnak, ugyanis az összecsukható kerékpár az ajtó hátánál vagy egy külön szekrényben is helyet kaphat. Többféle kivitelben elérhető, így megéri igényre szabottan választani a kínálatból. Keressük fel a speedbike.hu oldalt és rendeljünk meg még ma!