bicikli utánfutó

Divatos és hasznos a bicikli utánfutó

Kerékpárral történő utazáskor vagy kiránduláskor az bizonyosan elmondható, hogy sok előnye mellett, nagy hátránya a kevés hely. Kifejezetten korlátozottak a lehetőségek a kerékpáron, ha a szükséges tárgyak elpakolására gondolunk. Azonban, a rendkívül sokoldalúan felhasználható bicikli utánfutó megoldja ezeket a problémákat.

Rengeteg kialakításban kapható már, így használható csomagok szállítására, de a gyermekek vagy kisállatok hordozására is remek megoldás lehet. Teljes mértékben összehozza a családot a bicikli utánfutó, hiszen egy komolyabb és megerőltetőbb kerékpártúra esetén sem kell otthon hagyni a gyermekeket.

Tökéletes átmenet azoknak a kicsiknek, akik már kinőtték a gyerekülést, de még nem érzik biztonságosnak a saját kerékpárt. Érdemes a célnak leginkább megfelelő bicikli utánfutót választani. Legyen szó acélvázas vagy alumínium kivitelről, majdnem mindegyikre igaz, hogy rendkívül könnyen összecsukható. Így a kirándulás vagy nyaralás további részében sem okoz problémát, hogy hová lehetne elrakni.