parkettalakk

Egy parkettalakk, ami nem okoz csalódást

A legrégebbi parkettába is új életet lehet lehelni a megfelelő termékkel. A szakemberek előszeretettel döntenek a Gemini parkettalakk mellett, hiszen ismerik annak számtalan előnyét. A pozitívumok sora olyan hosszú, hogy egy hozzáértő órákig tudna erről beszélni. De miért is éri meg ezt választani? Miben rejlik a sikere?
A parkettalakk elsősorban azért nagy kedvenc, mert kimagasló szárazanyag tartalommal rendelkezik, illetve a felvitele vastag réteget garantál. A felkenést követően tükörsimára feszül ki. A szakértők java része pontosan azt szereti benne, hogy egyszerűen, gyorsan és igen eredményesen terül el az adott felületen.

Magas fényű bevonatára nagyfokú kopásállóság, rugalmasság és karakteres keménység jellemző. A parkettalakk sokoldalúságát igazolja, hogy ez nem csupán parkettához, de egyéb beltéri fa anyaghoz is használható. Teljesen mindegy, hogy új vagy régi felületről van szó, a siker biztosan nem marad el. Ami még előnye, hogy hígítást egy cseppet sem igényel, aminek köszönhetően további időt, energiát spórolhat meg az ember.