Elengedhetetlen tartozék a füstcső

Amikor a kandalló és kémény megépítése a cél, számos tartozékra szükség van. Mivel egyetlen rendszer sem épülhet meg a füstcső nélkül, ezért ennek a beszerzését elsőként tanácsos megoldani. Hol is vásárolható meg a magas minőségű, tartós és megbízható fajta?

Érdemes ellátogatni a Fire Store oldalára, ahol a csöveken kívül, a kályhacső idomok, könyökök és egyéb kellékek széles választéka is várja az embert. A kínálatban megtalálhatók a legfontosabb szerelvények, bilincsek és bekötőidomok. A shopban még a speciális fekete füstcső is megvehető, amihez a könyökök 130, 150, 180 és 200 mm-es átmérővel rendelkeznek.

Az összes itt kapható kiegészítő minősített, szilárd tüzelésű kandallók bekötéséhez használható. A fekete acél csövek elérhetőek 1,5 mm vastagsággal is, amit csak és kizárólag kályhák és mobil kandallók bekötéséhez ajánlanak a szakértők.

Ha egy beépített kandallóról van szó, akkor csakis a 2 mm vastag vagy saválló füstcső jöhet szóba. Az 1,5 mm-nél kisebb falvastagságú acél csöveket semmilyen formában nem tanácsos alkalmazni a kandallók bekötéséhez akkor, ha nem minősített termékről van szó.

A fatüzelésű kandalló utánozhatatlan varázsa

Rengetegen döntenek a fával történő fűtés mellett, aminek megvan a maga varázsa. Az egyedülálló atmoszféra a fatüzelésű kandalló egyik fő előnye, de nem szabad megfeledkezni a többiről sem. Ugye a berendezés nem egy kályha. Ennél sokkal modernebb és hatékonyabb szerkezetről van szó.

A kályha csakis a felületével fűt. Ezzel szemben a fatüzelésű kandalló működését tekintve gyakorlatilag egy korszerű légfűtésű eszközről lehet beszélni, aminek sajátos burkolata van. A burkolat segítségével tudja megvalósítani a konvekciós fűtést a berendezés, amely a mai legkorszerűbb és legkomfortosabb megoldásnak számít.

A minden igényt kielégítő fatüzelésű kandalló megvehető a kandalloepites.hu internetes oldalon is, ahol számtalan egyedülálló termék közül lehet válogatni. Aki régóta egy ilyen berendezésre vágyik, annak mindenképpen megéri megtekintenie a Fire Store felhozatalát.