játék tűzoltóautó

Játék tűzoltóautó megannyi szuper variációban

A kisfiúk zöme olyan szakmát választana, amiben bizonyíthatná a hősiességét és rátermettségét. A játék tűzoltóautó ezért nem is kérdés, hogy egyik nagy kedvenc a kisfiúk szobájában. Az utcán bizonyára mindegyik gyermek látott hatalmas sebességgel elsuhanó tűzoltóautót, amelyik éppen küldetésre sietett. A fiúk is szeretnének a hősök bőrébe bújni, ha máshol nem, akkor otthon, a saját játékaikkal.

A jatekwebshop.hu webáruházban nagyon sokféle kiváló minőségű játék tűzoltóautó kapható. A minőségért az olyan gyártók felelnek, mint a Simba Toys, MK Toys vagy Wader. Megtalálhatóak itt az óriás pumpás változatok, a tűzoltósági parkolóház autóval és helikopterrel, ahogyan a szerelhető tűzoltóautók vízágyúval.

Ha pedig valamilyen igazán komoly darabra szeretnénk szert tenni, akkor választhatjuk a repülőtéri játék tűzoltóautót fénnyel és vizes funkcióval a Dickie Toys-tól. A szettben is elérhető autókhoz eszközök társulhatnak, ezek a legkisebbeknek ideálisak. A műanyag változatok mellett, a fából készült verziók is elérhetőek.