jordan melegítő

Jordan melegítő nem csupán sportoláshoz

Sportoláshoz és lazításhoz kényelmes ruhadarabra van szükség. A Jordan melegítő első osztályú anyagból készül, így komfortos viseletet biztosít. Francia frottírszövetből vannak. A nadrágokon praktikus húzózsinór van, ami sem a pihenést, sem a sportolást nem akadályozza meg. A boka körül kényelmes mandzsetta található.

Mosógépben remekül tisztítható. A Jordan melegítő pulóverek jól használható zsebekkel vannak ellátva, szintén kiváló minőségű frottírból készültek és izzadságelvezető technológiával vannak felszerelve.Kapucnis és kenguru zsebes kivitelben is elérhetőek. Ez a rendkívül széles paletta garantálja azt, hogy mind edzéshez, mind szabadidős tevékenységhez lehet találni olyan öltözetet, ami tükrözi a márka elhivatottságát a kényelem irányában.

Természetesen hétköznapi viseletként is hordható, az igényes kivitelezésnek köszönhetően, hiszen nem kelti egy tornaruha benyomását. Számos divatos minta és grafika került az öltözékekre, így mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő Jordan melegítőt.