micro USB kábel

Micro USB kábel a tempós töltéshez

Az adatátvitel manapság már egyetlen apró kis kütyüvel is megoldható. A micro USB kábel egész egyszerűen tarol a piacon. Miben különbözik ez a készülék a többi USB kábeltől?

Fontos tudni, hogy a Micro USB a mini USB-nél is kisebb méretű port, ami gyors adatátvitelt és tempós töltési sebességet borítékol. A blitzwolf.shop online boltban többféle kialakítású és hosszúságú modell közül válogathatnak a vásárlók, az egyéni igényeiknek megfelelően.

A BlitzWolf micro USB kábel rugalmas és ellenálló PVC bevonattal és gyorstöltés támogatással ideális választás lehet. Ezzel a modellel megbízhatóan lehet fájlokat továbbítani és a készüléket gyorsan feltölteni. A kábel hajlíthatóság élettartama meghaladja az 3.000-et, a csatlakozóé pedig akár a 10.000-et is.

A másik remek modellje a webshopnak az extra erős, prémium anyagfelhasználatú, akár 480 Mb/másodperc adatátviteli sebességű micro USB kábel. Az arany bevonatú fej hosszútávon rozsdamentes marad és páratlanul tartós. A termék ugyanakkor rendkívül magas kompatibilitással is rendelkezik.