csipke body

Mikor viseljünk csipke bodyt?

Minden gardróbban lapulnak kötelező és szexi darabok. Lehet, hogy a csipke body nem mindennapos használatra készült, azonban néha érdemes elővenni. A felhasználói tapasztalatok azt mutatják, hogy a női báj még inkább kiteljesedik a csipke alatt, mivel ez az anyag csak annyit takar a testből, amennyi a férfiakat megbolondítja.

Emellett az sem mindegy, hogy mit érzünk, amikor belenézünk a tükörbe. A százéves pamutbugyi kényelmes lehet, de biztosan nem neveznénk szexinek vagy csábítónak. Vannak olyan napok, amikor annyira erős a rosszkedv hatása, hogy muszáj feldobnunk a pillanatot.

Ilyenkor kerül elő a piros rúzs és a csipke body, ami azonnal megadja azt a kezdő löketet, ami a nap hátralevő részében fog kelleni, legyen szó akár a munkahelyről, akár az esi hancúrozásról. Természetesen olyan bodykat is szerezhetünk, amik inkább a kényelmes felé hajlanak, hogy a hétköznapi rohanásban is megtaláljuk a kedvencünket. A csipkét viszont hagyjuk meg a fontos napokra, hogy még jobban élvezzük a viselését.