lyukfúró

Prémium lyukfúró a precíz munkálatokhoz

Egy konyha vagy fürdőszoba csempézésekor több részletre kell odafigyelni, ha komolyabb problémák leküzdése nélkül szeretnénk kiváló végeredményt elérni. A burkolás különböző csempelapokkal történhet, ezek anyagukban és méreteikben eltérőek lehetnek. Ami viszont az összes típusnál felmerül, hogy a lyukfúró bevetésére szükség lesz.

A különféle szerelvényeknek, lefolyóknak, kapcsolóknak, csatlakozóknak helyre van szükség, amit precízen tudunk kiképezni, a magas minőségű gyémántszemcsékkel ellátott lyukfúrókkal. Ezek vizes és száraz körülmények között ugyanúgy bevethetőek, persze típustól függően. A használatuk egyszerűen megoldható minimális gyakorlással.

A TLS felhozatalában többféle méret elérhető. A kisméretű kábelektől kezdve, a standard konnektorokig, illetve kád, tusoló és WC lefolyóknak ugyanúgy készíthető ideális furat. A lézerhegesztéssel vagy vákuumforrasztással kiképzett lyukfúró hosszú élettartamát a fokozott hűtés tudja kitolni. A körkivágók csatlakoztatása sarokcsiszolókra illesztve sikerrel alkalmazhatóak.