samsung galaxy xcover

Samsung Galaxy Xcover rengeteg újdonsággal

A Samsung okostelefonok terén igen széles a paletta. A prémiumkategóriás Samsung Galaxy Xcover a márka megbízható jellemvonásait egyedülálló technológiával ötvözte. A széria ennek köszönheti a különlegességét, amivel kilép a „csupán” nagyon jó okostelefonok sorából.

Ez a mobil elsősorban az olyan felhasználóknak lesz ideális, akik szívesen veszik a technikai innovációkat, az egyediséget és az extra gyorsaságot. Nem meglepő, hogy a Galaxy Xcover osztatlan sikert aratott a fiatalok körében, valamint azoknál, akik mindig szomjaznak az újdonságokra. A Samsung Galaxy Xcover árban is valamivel drágább, mint a gyártó többi modellje, azonban, akik rendelkeznek egy ilyen kütyüvel, teljesen elégedettek ezzel az aspektussal is.

A mobilcorner.hu webáruházban ez a szuper okostelefon kártyafüggetlen változatban kapható, magyar menüvel, minden gyári tartozékával. A teljeskörű garancia pedig még egy érv arra, hogy ezt a remek készüléket itt szerezzék be a vásárlók. Akár most is megrendelhető, verhetetlen áron!