orvosi ruházat

Szines és komfortos orvosi ruházat

Míg itthon a korábbi évtizedekben fehér köpenyek jellemezték a kórházakat, orvosi rendelőket, az amerikai filmekben már rég kék, rózsaszín vagy bordó és igen elegáns öltözet borította az egészségügyi szakembereket. Napjainkban, az orvosi ruházat a magyar kórházakban sem unalmas.

A hazai orvosok, ápolók is hordhatnak divatos, stílusos és színes egyenruhát. Természetesen előírás, hogy kellően takarjon, a munkában semmilyen módon ne akadályozzon. Az orvosi ruházat esetében kiemelten fontos a kényelem.

Ha nem érezzük jól magunkat egy öltözékben, az igen zavaró lehet. Ilyen fontos hivatás esetében nem lehet kérdés a komfort. Az egészségügyi szektor munkáján életek múlnak. A mai orvosi ruházat kínálatában ellenálló, minőségi szövetből készülő termékek között válogathatunk, ráadásul puha tapintásúak, a bőrt nem irritálják.

Légáteresztőek, hűvösben melegen tartanak, melegben pedig hűsítő hatással bírnak. Egyes darabok baktériumtaszító technológiával készülnek. Különböző fazonú pólók, pulóverek, nadrágok, köpenyek kaphatóak.