Teljesen megbízható a vezeték nélküli riasztó

Fontos, hogy az otthonunkat megfelelő biztonsági eszközökkel szereljük fel. Így mindenki nyugodtabban aludhat, hiszen nem kell egy esetleges betöréstől tartani.

A vezeték nélküli riasztó felszereléséhez nincs szükség hosszú kábelkötegekre, hiszen a Wi-Fi által egyszerűen kezelhető, akár okostelefonnal is. Egyetlen applikációval az egész rendszert kezelni lehet. Az illetéktelen behatolók bárhogy próbálkoznak, nem fognak tudni nyomtalanul besurranni a lakásba. A vezeték nélküli riasztó többféle érzékelővel van ellátva.

Érzékeli az ajtónyitást, ezért egyből riaszt, ha valaki megpróbálja felfeszíteni a zárat. De az ablakon keresztül sem lesz egyszerű bejutni, hiszen az ablaktörést is képes észrevenni.

A mozgásérzékelője már méterekről észleli, hogyha valaki közeledik a házhoz, viszont nem fog minden esetben tévesen riasztani. Mivel képes megkülönböztetni a mozgó testek méretét, ezért egy kisállat esetében nem kezdi el a riasztást a vezeték nélküli riasztó. Többféle modell közül lehet választani, amelyek mellé számos kiegészítő is beszerezhető.