jóga ruházat

Testhezálló jóga ruházat

Napjainkban nagyon sok speciális textília létezik. Ebben az esetben nem a munkaruhákról van szó, hanem a sportruházat területén használatos anyagok egyikéről, amelyeket a jóga ruházat elkészítésére is használnak.

Kivételes elasztikussággal bíró kelmékről van szó, amelyek a jógán kívül, bármilyen sportban megállják a helyüket. A rejtett varrások még kellemesebbé teszik ezen ruhadarabok viselését.

Sportolás közben fokozott igénybevételnek van kitéve a jóga ruházat is, hiszen mindenki izzad és a nyújtásokat sem bírja el minden ruhadarab. A minden irányba nyúló anyaggal nem történik meg, hogy néhány alkalom után megnyúlik vagy formátlanná válik a nadrág.

Ezért is vállal a gyártó erre a jóga ruházatra 2 év garanciát. Több színben és összeállításban elérhető modellek vannak a kínálatban. Rövid nadrág, térdig vagy bokáig érő leggings, valamint sportmelltartó együtt és külön is vásárolható. A kellemes magasított derekú szabás soha sem okoz kellemetlen meglepetést a gyakorlás közben, még a teltebb gyakorlók esetében sem.