Betonfesték

Védelmet biztosít a betonfesték

A lakásunkon belül, de azon kívül is gyakran találkozhatunk olyan felületekkel, amelyek igénylik az úgymond végső simításokat. A pucolást követően, nem feltétlenül szükséges több réteg glettet felvinni, majd hosszas csiszolási munkával tükörsima alapot képezni, mert kapható olyan betonfesték, amivel közvetlenül dolgozhatunk.

Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy ne lenne szükség a komolyabb hibák kijavítása és törekedni a viszonylagos egyenletességre. Igaz, mostanában egyre nagyobb divatnak örvendenek az olyan stílusjegyek, amelyek kimondottan a rendezetlenség elvét követik. A betonfesték természetesen csak tiszta alapra hordható fel és legalább 2 rétegben kell gondolkodnunk, ha azt akarjuk, hogy a végeredmény tökéletes és nem mellesleg tartós legyen.

A szemkápráztató hatás mellett, még más tulajdonsága is van a készítménynek, ami a védelem. A betonfesték ugyanis eltömíti a pórusokat, ezzel megakadályozva, hogy a nedvesség beszivárogjon, valamint az ultraviola sugarak roncsoló hatását is visszaveri. Ha nem sajnáljuk az időt és energiát, akkor a betonfestéknek hála, sok éven át élvezhetjük a kellemes árnyalat pozitívumait, mielőtt ismét fel kellene újítani.

Például, amikor egy déli fekvésű falról van szó, amit rendszeresen mos az eső és süt a Nap, akkor megeshet, hogy gyakrabban kell majd foglalkoznunk vele. A betonfesték nagyon tartós készítmény, de a folyamatos roncsoló hatásnak nem képes örökké ellenállni. Ismerjük meg a termék tulajdonságait a festekarena.hu oldalon, majd válaszuk ki azt, amelyik a leginkább megfelel az igényeinknek!