parapet klíma

A parapet klíma a tetőtéri lakásoknál is felszerelhető

A leginkább elterjedt hűtő- és fűtőberendezés az oldalfali split légkondicionáló, ez azonban csak az arra megfelelő helyekre szerelhető fel, főként mennyezetre vagy külső, egyenes oldalfalra. Ott sem kell lemondani a klimatizálásról, ahol ezek a feltételek nincsenek meg, a parapet klíma elhelyezése ugyanis rugalmasabb megoldást nyújt, tetőtéri lakásoknál akár térdmagasságban is installálható.

A klimaman.hu webáruházban számos parapet klíma modell várja az érdeklődőket, az inverteres változatok fűtésre is alkalmasak. A webhelyen forgalmazott berendezések közös vonása az energiatakarékos üzemmódban való működés, hosszabb távon megtérülő befektetés. A beszerelés módja egyszerű, de mégis ajánlott szakértőre bízni, főként, mert így ki van zárva a garanciavesztés lehetősége.

A parapet klíma számos különféle dizájnban érhető el, minden enteriőrbe beilleszthető, továbbá a korszerű típusok már extra funkciókkal is el vannak látva, mint amilyen a szagtalanítás, a légszűrés, a melegen indulás és még sok minden más.