electrolux porszívó

Csak a legújabb technológiákat használja az Electrolux porszívó

A mai élet nagyban különbözik attól, amit nagyszüleink tapasztaltak. Erről valószínűleg senkit sem kell meggyőzni. Korábban elképzelhetetlen eszközök jelentek meg, amelyek folyamatosan új és jobb megoldásokkal lepnek meg minket. Az Electrolux porszívó olyan dolog, ami nem is olyan régen még luxusnak számított, mára viszont mindennapos használati tárgy.

A hatékony, fáradtságmentes és higiénikus takarítást szolgáló berendezés folyamatosan fejlődik és minden Electrolux porszívó bizonyítja, hogy vonzó áron is kiváló minőségű készüléket vásárolhatunk. Korábban a porzsák a porszívók egyik meghatározó eleme volt. Manapság azonban a gyártók ezt lassan elhagyják, a speciális tartályok javára.

Hogy melyik modellt választja, az csak Önön múlik. Üzletünkben széles választékot talál, amiben két dolog közös: a vonzó ár és a legújabb technológia, ami sokkal kényelmesebbé teszi a használatukat. Ha Electrolux porszívót vásárol, a választott modelltől függően, számos hasznos funkcióra számíthat, ezért ezeket érdemes figyelembe venni a készülék kiválasztásakor. Például a háziállat tulajdonosoknak más porszívóra lesz szükségük, mint az allergiásoknak. A bemeneti szűrők a készülék motorját védik, míg a kimeneti szűrő feladata a megtisztított levegő kibocsátása. Az Electrolux porszívók szűrőrendszere összetett lehet és akár több különböző szűrőből is állhat. A HEPA szűrő elnyeli a polleneket és az allergéneket.

Ez nemcsak az allergiásoknak hasznos, hanem mindenkinek, akinek fontos az egészsége. A ciklon szűrő nagyszerűen megtisztítja a levegőt a porszemcséktől. Hatékonyan szétválasztja ezeket és a szűrőrendszer eredményeként a megtisztított levegő a helyiségbe kerül. Ezen felül ott van még a vízszűrő, amibe vizet kell önteni porszívózás előtt.

Ebben ott marad minden szennyeződés, beleértve a polleneket és más allergéneket is. A többi szűrőhöz hasonlóan, a megfelelő működéshez elengedhetetlen a rendszeres tisztítás. Az Electrolux porszívók kompakt méretük és egyszerű használatuk miatt nélkülözhetetlen segítők a mindennapi takarításban.