öntöttvas kandalló

Ha igazán meleget akarunk, jó választás az öntöttvas kandalló

A kandalló manapság igen felkapott fűtőeszköznek számít, hazánkban is jelentősen megnőtt az utóbbi években a fatüzelésű berendezések iránti kereslet. Az öntöttvas kandalló egy olyan klasszikus, időtálló és tartós típus, amely a hagyományos tüzelési technológián alapszik, és hosszú ideig képes tárolni, illetve sugározni a hőt.

A kandallos.hu weboldalon elérhető Pantherm kandallóbetétek öntöttvasból készülnek, Eco és Eco Plus égésvezérléssel vannak ellátva a lehető legjobb hatásfok és teljesítmény érdekében. A saját gyártású öntöttvas kandalló a kiváló minőségének köszönhetően rendkívül hosszú élettartamú, a gyártó cég a náluk vásárolt kandallókra 5-7 év garanciát biztosít.

A Pantherm öntöttvas kandalló 5 féle méretben rendelhető és számtalan módon variálható, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább ideális típust. Választás esetén a tűztér füstcsonkjának méretét pontosan meg kell adni, ugyanis ez fontos a kéményhez való csatlakozás szempontjából. Az üveg kialakításának és a kandalló felépítésének kiválasztására is van lehetőség a weboldal termékszűrőin keresztül.