Honeywell wifi termosztát

Honeywell wifi termosztát a régi helyére

Az otthonunkban található fűtésrendszer modernizálása nagyon fontos, ha alacsonyabb számlákat szeretnénk elérni a hideg hónapokban. Amennyiben a régebbi, falra szerelt eszközt akarja kicserélni, a Honeywell wifi termosztát T6 modellje optimális választás lesz, ami rengeteg előnnyel ajándékozza meg. A régi helyére szerelje fel ezt az új készüléket, a kazán mellé pedig a kazánvezérlő relét.

Utóbbinak biztosítson 230 V tápfeszültséget és a kazánt kösse be a relé egységbe. Nagyjából ennyi az egész és máris élvezheti a Honeywell wifi termosztát nyújtotta előnyöket. Viszont, ha nem akar kábelezni vagy egyszerűen csak szabadon szeretné kiválasztani a termosztát helyét, akkor a Honeywell T6R modell lesz ideális döntés.

Mindkét típust megvásárolhatja az evohomeshop.hu webáruházból. Nagyon modern szerkezetekről beszélünk. Ha egyszer használni kezdi, biztosan többé nem akar nélküle lenni. Nem kerül hatalmas összegbe a Honeywell wifi termosztát, így a családi kasszát sem terheli meg túlzottan a vásárlás.