Pandora klip

Kecses részlet a Pandora klip

Előfordulhat, hogyha a karkötőjén nagyobb számú gyöngy van, akkor néhány elválasztó elemet kell bevezetni a nagy charmok árnyékolásához és a karkötő tematikus zónákra való felosztásához. Ezekhez a kísérletekhez a meglehetősen miniatűr méretű, minimalista kivitelű, ugyanakkor drágakövekkel díszített Pandora klip az ideális.

Ezek az elválasztók olyan apró gyöngyök, amelyek nagyon hasonlítanak a gyűrűkre. A karkötők kialakítása során az üres hely feltöltésére is használhatóak. Leginkább abban különböznek a medáloktól, hogy kicsi retesszel rendelkeznek, aminek köszönhetően könnyen kivehetőek és szabadon mozgathatóak a karkötő körül.

A Pandora klipek hangsúlyozzák a tulajdonosuk szépségét. Ez a kiegészítés segít rögzíteni vagy szétválasztani a fő charmokat, hogy az egész kompozíció különleges varázst és kifinomultságot sugározzon. Az ilyen stílusú ékszereket nemcsak azért érdemes megvenni, mert egy világhírű márkától származnak, hanem azért is, mert a Pandora klipek mind az üzleti, mind a sportos és a luxus estélyi ruházathoz egyaránt illenek.